Η Αντζελίνα Τζολί και η 15χρονη κόρη της, Βιβιέν, τράβηξαν όλα τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη.

Μητέρα και κόρη έδωσαν το παρών στα βραβεία Tony που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, 16 Ιουνίου, στο «David H. Koch Theater», όπου έλαβαν μεταξύ άλλων το βραβείο καλύτερου μιούζικαλ για την παράσταση «The Outsiders».

Το «The Outsiders» είναι ένα μιούζικαλ σε συμπαραγωγή της Ατζελίνα Τζολί που βασίζεται στο μυθιστόρημα της S.E. Hinton, όπου κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Tony, εξασφαλίζοντας τελικά 4 βραβεία.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ επέλεξε ένα στράπλες βελούδινο φόρεμα από τη σχεδιάστρια Donatella Verscace και έμοιαζε σαν αρχαιοελληνίδα θεά.

H 15χρονη κόρη της, Βιβιέν, έχει αναλάβει ως βοηθός παραγωγής στην παράσταση του Broadway «The Outsiders» και επέλεξε ένα ανδρόγυνο στιλ για την εμφάνισή της.

Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε τη νέα της θεατρική παραγωγή με τίτλο «The Outsiders», η οποία έλαβε το βραβείο καλύτερης παράστασης, μιλώντας για τη σημασία του έργου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Σούζι Χίντον έγραψε το “The Outsiders” στο γυμνάσιο. Μισό αιώνα αργότερα, εξακολουθεί να μας λέει κάτι. Η κοινωνία αλλάζει, αλλά η εμπειρία του να είσαι ξένος είναι καθολική. Για κάθε νέο, και όποιον αισθάνεται να είναι “εκτός”, δεν έχεις άδικο που βλέπεις τι είναι άδικο και εσύ και δεν έχεις άδικο να θες να βρεις το δικό σου μονοπάτι. Ελπίζω οι ηθοποιοί του καστ να εμπνεύσουν πολλούς από εσάς που παρακολουθείτε να εκτιμήσετε τη δική σας φωνή».