Ο Οίκος Dolce & Gabbana και το brand Havaianas ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία exclusive συλλογή που συνδυάζει τo Βραζιλιάνικο, ελεύθερο πνεύμα, με την Ιταλική δημιουργικότητα.

Το brand Havaianas, το πιο διάσημο Βραζιλιάνικο brand υποδημάτων παγκοσμίως, έχει γίνει συνώνυμο του καλοκαιρινού στυλ χάρη στις εμβληματικές του σαγιονάρες. Από την αρχή της δημιουργίας του, το 1962, έχει κατακτήσει τις καρδιές των fashion lovers. Ο ευφάνταστος σχεδιασμός και η απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν οι σαγιονάρες Havaianas, καθιστούν το brand ως το απόλυτο καλοκαιρινό statement. Το δυναμικό τους στυλ εξακολουθεί να αποτελεί έμπνευση εδώ και 60 χρόνια.

Τα τέσσερα σχέδια τη νέας συνεργασίας Dolce Gabbana x Havaianas είναι διακοσμημένα με τα πιο εμβληματικά μοτίβα του θρυλικού Οίκου μόδας. Στα μοντέλα “Classics” περιλαμβάνεται η άγρια και ταυτόχρονα κλασική ενέργεια του Leopardo print, καθώς και η κομψότητα του ασπρόμαυρου Zebra printΤαυτόχρονα, τα μοντέλα “Icons” κλέβουν την παράσταση με το εντυπωσιακό Blue Mediterraneo, που συνδυάζει υπέροχα το μπλε με το λευκό και το Carretto Sicillianο, που αντιπροσωπεύει την πολύχρωμη Σικελική παράδοση. 

To κάθε σχέδιο είναι διακοσμημένο με βελούδινο φινίρισμα στα λουράκια, μεταλλικό λογότυπο Havaianas και ένα ειδικά σχεδιασμένο pin με το λογότυπο του Οίκου Dolce&Gabbana. Η νέα συλλογή συνοδεύεται από ειδική συσκευασία στο χαρακτηριστικό στυλ του Οίκου, διακοσμημένη με μεταλλικά prints και χρυσές λεπτομέρειες.

Η limited edition συλλογή Dolce&Gabbana x Havaianas θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024 στα dolcegabbana.com, havaianas-store.com, flagship καταστήματα Havaianas και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Στην Ελλάδα ανακαλύψτε τη συλλογή στο:

 Attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Αθήνα) και στο Αtticadps.gr