Οι θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπέκαμ ζητούν από το BBC να του δώσει τη δική του εκπομπή κηπουρικής.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται να φυτεύει έναν θάμνο τριανταφυλλιάς στον κήπο του εξοχικού του στο Κότσγουολντς της Αγγλίας.

Στο βίντεο, που τράβηξε η σύζυγός του, Βικτόρια, ο «Μπεκς», φοράει τζιν και καπέλο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram, αυτοαποκαλείται «κηπουρός Ντέιβ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέκαμ επιδεικνύει τις ικανότητές του στην κηπουρική. Οι σχετικές αναρτήσεις του έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes, με τους θαυμαστές να τον αποκαλούν «τον influencer κηπουρικής που ποτέ δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν».

«Η συνέχεια στο BBC Four: “Κηπουρική με τους Μπέκαμ”», έγραψε ένας θαυμαστής. «Μπορούμε να έχουμε ένα ριάλιτι με εσένα και τη Βικτόρια να ασχολείστε μόνο με την κηπουρική;» αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Άλλοι θαυμαστές εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον ποδοσφαιριστή για τη θετική του επιρροή και για το ότι κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η φιλία του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου αναπτύχθηκε λόγω της κοινής τους αγάπης για τη μελισσοκομία.

Πηγή: ΑΠΕ