Για την απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη, αποκαλύπτοντας πως θεωρεί λάθος το γεγονός ότι δεν σταμάτησε νωρίτερα.

«Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο θα είχα φύγει πιο νωρίς από την τηλεόραση. Ναι, θα είχα σταματήσει πιο νωρίς» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

«Θα σας πω και το μυστικό της τηλεόρασης το οποίο είναι πως κανένας που κάνει τηλεόραση δεν μπορεί να κρυφτεί, νομίζει ότι κοροϊδεύει τον κόσμο αλλά δυστυχώς όλα φαίνονται! Τα διαβάζουν οι τηλεθεατές στα μάτια μας, στη γλώσσα του σώματος, τα ξέρουν όλα και τα καταλαβαίνουν όλα. Στη δική μου περίπτωση είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κρυφτώ καθόλου οπότε, όταν σταματάω να περνάω καλά, είμαι στριμμένη, κακόφατσα, φαίνεται όλη η μιζέρια τελείως. Και βεβαίως γιατί να σε δει ο άνθρωπος στο σπιτάκι του;» εξήγησε.

«Βλέπει για να ανοίξει η καρδιά του και να χαρεί, δεν έχει καμία όρεξη για μιζέρια. Βλέπει τους γύρω να είναι έτσι, δεν χρειάζεται να δει και εσένα» κατέληξε η Χριστίνα Λαμπίρη.