Νέες δηλώσεις έκανε ο Άρης Μακρής για την υπόθεση περί κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη τονίζοντας ότι έχει κουραστεί να φωτογραφίζεται ο ίδιος μέσα από τις αναφορές της για την κακοποίηση, προκαλώντας τη να πει το όνομα του πραγματικού θύτη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Άρης Μακρής είπε: «Μπήκα στη διαδικασία γιατί υπήρχε ο λόγος, λόγω της διάστασης που πήρε το θέμα, να βγω να πω τη δική μου πλευρά, την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά, ναι, έτρεμα στη συνέντευξη. Έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω αυτού. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Δεν βρίσκω τον λόγο. Έχει εμπλακεί το όνομά μου, ηθελημένα ή μη, γι’ αυτό ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει έξω και να πει το όνομα. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά, αφού δεν έχω κατηγορηθεί. Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα, πώς να κινηθώ νομικά;».

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Δεν το λέω για μένα ή για τον οποιοδήποτε, αλλά για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Είμαι συγκινημένος από όλη αυτή την πίεση που βιώνω, γι’ αυτό και θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό. Βγήκα έξω να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω να την πω, ενώ δεν είχα κανέναν στόχο και καμία όρεξη να μιλήσω για κάτι τέτοιο».

Τέλος, ο ηθοποιός και τραγουδιστής είπε: «Όλο αυτό έχει πάρει μια διάσταση που έπρεπε να βγω να μιλήσω. Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα, για αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό».