Ο Παναγιώτης Πετράκης αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε μια καλή φάση της ζωής του και ότι περνά αρκετά καλά με την κοπέλα του, με την οποία είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο. To 2010 για τον Παναγιώτη Πετράκη σίγουρα ταυτίζεται με την επιτυχία και την αναγνώριση.

Όσον αφορά το σόου τραγουδιού επισημαίνει «Φυσικά και θα ήθελα να είμαι στον τελικό γιατί όταν μπαίνεις σε μια διάθεση διαγωνισμού, θες να τα πας καλά και να προχωρήσεις, αλλά δεν έχω καμία αγωνία γι’ αυτό».

Για την Ελένη Φουρέιρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Όταν έχεις μια τόσο ωραία παρουσία δίπλα σου, φυσικά και σε εμπνέει και σε κάνει καλύτερο. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, ένα γλυκύτατο πλάσμα».

Προς το παρόν δεν σκέφτεται σοβαρά να παντρευτεί καθώς έχει συνδυασμένο τον γάμο, με τον ερχομό ενός παιδιού. Συγκεκριμένα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Espresso: «Αυτή τη στιγμή δεν θα χωρούσε ένα παιδί, από την άποψη ότι δεν μπορώ να αφιερώσω το χρόνο που απαιτείται, γιατί δεν θεωρώ ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει ερήμην των γονιών του».

Ακόμη ρωτήθηκε για τον επόμενο στόχο του και ο ηθοποιός – τραγουδιστής απάντησε «Ο επόμενος στόχος είναι μια δισκογραφική δουλειά που έρχεται και που τη θεωρώ ως παιδί μου. Είναι κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μόλις τελειώσει το σόου πρέπει να ρίξω το βάρος μου εκεί».