Ένα εντυπωσιακό σόου επιφύλαξε την Κυριακή (3/12) ο Βασίλειος Κωστέτσος στους θαυμαστές των δημιουργιών του. Η παρουσίαση της κολεξιόν του με θέμα «Τhe Divas Couture» πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας. Το σόου που παρουσίασε ο σχεδιαστής μόδας ήταν αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και στην εταιρεία θεάματος «Μetro Golden Mayer».

Ανάμεσά στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα με τις δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή βρέθηκε και η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, περπάτησε στην πασαρέλα, φορώντας custom δημιουργία δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε ένα φόρεμα σε χρυσή απόχρωση, το οποίο άφηνε ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ είχε και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Το φόρεμα ο σχεδιαστής το εμπνεύστηκε από την ίδια την Κατερίνα, όπως είπε σε δηλώσεις του στις κάμερες.

«Το σόου αποδίδει φόρο τιμής στις μεγαλύτερες ντίβες της Έβδομης τέχνης, γι’ αυτό και η κολεξιόν ονομάζεται «Τhe Divas Couture». Πηγή έμπνευσης ήταν οι: Λάνα Τάρνερ, Γκρέτα Γκάρμπο, Σοφία Λόρεν και Μάρλεν Ντίντριχ» ανέφερε ο ίδιος ο αγαπημένος σχεδιαστής λίγες ημέρες πριν την επίδειξη.

«Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει. Θα ήμουν τόσα χρόνια με έναν άντρα να με ζηλεύει;»

Μιλώντας τώρα στις κάμερες μετά την επίδειξη, η δημοσιογράφος ρώτησε την Κατερίνα Στικούδη τις της είπε σύζυγός της όταν την είδε να φεύγει έτσι από το σπίτι, με εκείνη να αποκαλύπτει, ότι της είπε «καλή διασκέδαση κουκλάρα μου».

Όσο για το αν υπάρχει ζήλια, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν τη ζηλεύει ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης και πως δεν θα μπορούσε να είναι με κάποιον που τη ζηλεύει «Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει. Θα ήμουν τόσα χρόνια με έναν άντρα να με ζηλεύει;» ανέφερε χαρακτηριστικά.