Είναι η περίπτωση του σταρ, που είτε τον μισούν, είτε τον λατρεύουν. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι την χρονιά που μας πέρασε συζητήθηκε όσο λίγοι κατάφεραν. Το περιοδικό φιλοξενεί τις παρακάτω φωτογραφίες στις σελίδες του μαζί με μια συνέντευξη.

«Η μουσική είναι μουσική και είμαι σίγουρα επηρεασμένος από τον Michael Jackson και τους Boyz II Men, αλλά και μαύρους καλλιτέχνες- αυτοί μου αρέσουν. Μου αρέσει η φωνή τους και ο τρόπος που διασκεδάζουν τον κόσμο- δεν έχει να κάνει με το χρώμα τους».

«Το βράδυ κλείνω τα φώτα και σκέφτομαι όλα τα πράγματα που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κατά τη διάρκεια της ημέρας-όπως η οικογένεια και ο Θεός και πράγματα που είναι πιο σημαντικά, αλλά δεν έχω χρόνο για αυτά».

«Δεν είμαι ψωνισμένος, αλλά αν περπατήσω στο δρόμο και με δει μια κοπέλα, θα με κοιτάξει όχι μόνο επειδή είμαι σταρ, αλλά επειδή είμαι ωραίος, σωστά;».

«Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη χωρίς πολλά λεφτά και μου άρεσε να τραγουδώ, αλλά ήταν απλά ένα χόμπι. Όσο περνά ο καιρός, θέλω να ωριμάζω ως καλλιτέχνης, σαν διασκεδαστής. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ».

«Είναι περίεργο που οι θαυμάστριές μου είναι στην ηλικία μου».