Τη Δέσποινα Βανδή συνάντησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία επέστρεψε από τη συναυλία της στις Σέρρες, απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις, λέγοντας: «Παιδιά σας παρακαλώ! Έχω πολλές πτήσεις ακόμη να κάνω. Φαντάζομαι ότι δεν θα το έχουμε αυτό συνεχώς. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, καλή συνέχεια στις εκπομπές σας».

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha κια όταν ρωτήθηκε για το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.