Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα έξω από το γήπεδο της Μινωικής, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου, όταν δύο δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν έλεγχο σε όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

Οι επιβαίνοντες, όταν είδαν τους αστυνομικούς, πανικοβλήθηκαν και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εμβόλισαν τους αστυνομικούς, τους οποίους έριξαν κάτω με τις μηχανές τους!

Προκλήθηκε πανικός και αμέσως ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο ολόκληρη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Η περιοχή γέμισε δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό, με τους επιβαίνοντες του οχήματος να προσπαθούν να διαφύγουν. Όμως αποκλείστηκαν σε κάποιο δρόμο, οπότε αυτοί, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύλληψη, δεν δίστασαν να απειλήσουν με μαχαίρι τους αστυνομικούς. Ωστόσο, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τους αφοπλίσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

Αρκετό ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί το περιεχόμενο που βρέθηκε κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο συλληφθέντες.
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν πως μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν μαχαίρια, μια μικροποσότητα χασίς, καθώς επίσης και πολλές γυναικείες τσάντες, οι οποίες ενδεχομένως να αποτελούν προϊόντα αρπαγών!

Οι δράστες ανακρίνονταν χθες βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, με τους άνδρες της Αστυνομίας να συνεχίζουν τις έρευνες για την όλη υπόθεση.

πηγή: agorapress