Στις 11:00 θα συγκεντρωθεί σήμερα η νεολαία του ΣΥΝ στο σταθμό Κατεχάκη του μετρό και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι νέοι θα διαδηλώσουν ενάντια στην καταστολή και την αστυνομική αυθαιρεσία με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία της 6ης Δεκέμβρη, ημέρα μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

«Οι ημέρες που ακολούθησαν, συνοδεύτηκαν από ένα όργιο καταστολής απέναντι στους συγκεντρωμένους στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους 42 συλληφθέντες της πορείας της Δευτέρας.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πιστή στο δόγμα της μηδενικής ανοχής, επιτέθηκε σε διαδηλώσεις και στην υπόλοιπη χώρα, δείχνοντας την στάση της απέναντι σε οποιονδήποτε αμφισβητεί την πολιτική του ΔΝΤ και του Μνημονίου.

Κορύφωση της κρατικής καταστολής αποτελεί και η επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στα γραφεία της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στην Αθήνα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Δεν θα επιτρέψουμε την περιστολή των ατομικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, δεν μας τρομοκρατούν, δεν θα μας σταματήσουν», προσθέτει η νεολαία του ΣΥΝ.