Εκτός φυλακής βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/07) ο Δημήτρης Λιγνάδης έπειτα από την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, να πάρει αναστολή και να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς ώρες, μέχρι το Εφετείο.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και στους εκπροσώπους της showbiz αλλά και στον κόσμο οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους μέσω του twitter καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε ένοχος για 2 από τους 4 βιασμούς ανηλίκων για τους οποίους κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη.

Η Καίτη Γαρμπή τοποθετήθηκε για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter τονίζοντας πως η νίκη είναι «πύρρειος» και πως «μετά από αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».

Χαρακτηριστικά, η Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά από αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».