Σίγουρη για την αθωότητα της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι η οικογένειά της. Γνωστή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, το πρωί της Τρίτης (07/06), παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων τόνισε πως αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και πως περιμένουν πώς και πώς να βγει προφυλακισμένη μητέρα από τη φυλακή για να το γλεντήσουν και να «πάνε για ποτάρες».

«Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα. Και όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!», είπε χαρακτηριστικά γνωστή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η ίδια γυναίκα ισχυρίστηκε πως είναι φίλη της οικογένειας και πως γνωρίζει ότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.  «Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα τη βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη, όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει», είπε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσιαζόταν ως «χαροκαμένη μάνα»

Επίσης, αποκάλυψε ότι η Ρούλα παρουσιαζόταν ως «χαροκαμένη μάνα» που έβγαζε χρήματα από τους εράνους.

«Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια “μανούλα χαροκαμένη” που έπρεπε να τη λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα. Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος;», ισχυρίστηκε η γυναίκα.

Σε ερώτηση για το αν ζούσαν με τους εράνους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιοι οικονομικό πρόβλημα, η γνωστή του ζευγαριού είπε: «Βεβαίως! Και τα γνωρίζουνε! Οι ίδιοι τα ξέρουν».

https://www.youtube.com/watch?v=qa9JDay9rEo&t=76s