Νεκρή ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή της Κασταλίας Πηγής 37χρονη τουρίστρια από την Ουκρανία. Η γυναίκα βρισκόταν από τις 18 Φεβρουαρίου στην περιοχή, έχοντας νοικιάσει κατάλυμα για να επισκεφτεί τους αρχαιολογικούς θησαυρούς των Δελφών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πρωί της Τετάρτης ή από την προηγούμενη ακολούθησε μονοπάτια της περιοχής που είναι ιδιαίτερα βατή όταν είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και δεν αποκλείεται να χάθηκε.

Η 37χρονη φαίνεται πως σκοτώθηκε πέφτοντας στα βράχια, αν και προς το παρόν υπάρχουν μόνο τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι πυροσβέστες που ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσης. Η τουρίστρια βρέθηκε σε ιδιαίτερα απόκρημνη περιοχή και χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και της ειδικής ορειβατικής ομάδας για την ανάσυρσή της. Η επιχείρηση μάλιστα κράτησε σχεδόν 5 ώρες από τις 12:30′ το μεσημέρι.

Τη προανάκριση διενεργεί το οικείο ΑΤ ενώ θα γίνει και νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.