Καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινού» ήταν καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας και η συζήτηση ανάμεσα στον ηθοποιό και τους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα έφτασε και στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργία Μπίκα η οποία κατήγγειλε πως έχει πέσει θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας εξιστόρησε μια εμπειρία του και σόκαρε τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως γνωρίζει περίπτωση Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος πλήρωνε έναν άνθρωπο προκειμένου να σπάει πλάκα μαζί του.

«Εγώ ξέρω περίπτωση πολύ πλούσιου ανθρώπου που πλήρωνε πολλά λεφτά σε κάποιον για να κάνει χαβαλέ μαζί του. Τον είχαν σε ένα σπίτι και τον πλήρωναν, δεν είχε να φάει αυτός. Και έλεγε “τον έσωσα” γιατί του έδινε 2.000 το μήνα. Του πετάγανε μπουγέλα, τον έδεναν σαν σκυλί και γελάγανε. Έλληνας, επιχειρηματίας γνωστός. Τι να πεις… Αυτός ο άνθρωπος θα φερθεί στην γυναίκα και τον φίλο του έτσι. Νομίζει ότι με τον παρά του αγοράζει τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

https://youtu.be/OvzOf_S2_6o?t=471