Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστές πέντε αντιεμβολιαστές – αρνητές, οι οποίοι επιτέθηκαν στον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας. Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως παρουσιάστηκαν, πήγαν σήμερα το πρωί στο σχολείο, άρπαξαν τον διευθυντή, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Status FM, η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείου με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Είναι καλά στην υγεία του.

Σοκαρισμένος ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σημείωσε σε δηλώσεις του ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον Status ο δήμαρχος.

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε στον Status ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.