Για τον γιο της τον 57χρονο γιατρό από το Αίγιο που έχασε την πολύμηνη μάχη την οποία έδινε με τον κορονοϊο μίλησε η μητέρα του. «Σχεδίαζε να κάνει το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε και με τρεμάμενη φωνή πρόσθεσε «δεν άντεξε η καρδιά του».

Ο ανεμβολίαστος οδοντίατρος από το Αίγιο, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (16/11) ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου επί 2,5 μήνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Tlive» ο 57χρονος μιλώντας σε συνάδελφό του του εκμηστηρεύτηκε πως ήταν «μέγα λάθος το ότι δεν έκανε το εμβόλιο». «Δεν περίμενα ποτέ ότι ο κορονοϊός θα μου είχε προκαλέσει τόσα σοβαρά προβλήματα» φέρεται να είπε.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και η μητέρα του οδοντιάτρου η οποία τόνισε «διασωληνώθηκε έναν μήνα, έμεινε 2,5 μήνες στην εντατική και πέθανε».

«Δύο φορές έφτασε στο να το κατεβάσουν στον θάλαμο, τώρα ήταν η τρίτη και φαρμακερή»

«Με πήραν στις τρεις τη νύχτα. Δεν άντεξε η καρδιά του. Δύο φορές έφτασε στο να το κατεβάσουν στον θάλαμο, να φύγει από την εντατική και τις δύο φορές στράβωσε. Τώρα ήταν η τρίτη και φαρμακερή» ανέφερε η μητέρα του 57χρονου υπογραμμίζοντας πως ο γιος της υπολόγιζε να κάνει το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο.