Αν έχεις ταυτιστεί με τους παίκτες και τους κριτές του «Master Chef», ή του «Bake off Greece», και «ψήνεσαι» για να κάνεις το φαγητό ή τα γλυκά… επάγγελμα, οι σπουδές Μαγειρικής και οι σπουδές Ζαχαροπλαστικής στις εξειδικευμένες σχολές Επισιτισμού είναι απαραίτητες, τόσο για τη σωστή κατάρτισή σου, όσο και για την εξέλιξη του ταλέντου σου και την επαγγελματική σου επιτυχία!

Και σε αυτό το σημείο τα ερωτήματα που γεννώνται στο μυαλό σου είναι σίγουρα πολλά! «Με ποια κριτήρια να επιλέξω σχολή Ζαχαροπλαστικής, ή σχολή Μαγειρικής μέσα από την πληθώρα σχολών Γαστρονομίας;», «Να ακολουθήσω την έμφυτη κλίση και το ταλέντο μου;», «Έχει προοπτικές το επάγγελμα του chef ή του pastry chef;», «Ποια είναι τα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης;», «Έχει νόημα, εν τέλει, να επιλέξω σπουδές Επισιτισμού;».

«Σφράγισε» την επαγγελματική σου επιτυχία ως top Chef και Pastry Chef, με σπουδές στην πολυβραβευμένη Σχολή Γαστρονομίας της χώρας! 

Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Chef» και «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, υπερέχουν γιατί:

  • Ως σπουδαστές, αποσπούν «χρυσές» διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς Γαστρονομίας, όπου παίρνουν μέρος οι πιο γνωστές σχολές Επισιτισμού. Μεταξύ των διακρίσεων, η βράβευση των σπουδαστών Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και των σπουδαστών Μαγειρικής στο πλαίσιο της DETROP! 
  • Κάνουν την πρακτική τους άσκηση –αμειβόμενη, αλλά και βραβευμένη σε πολλές περιπτώσεις!- σε μεγάλα εστιατόρια, αλυσίδες catering, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και κορυφαίες ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες.
  • Παρακολουθούν δωρεάν, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, διαλέξεις και πρωτοποριακά σεμινάρια Μαγειρικής και Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής, που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πέραν της διδακτικής ύλης, με στόχο την άριστη επαγγελματική τους κατάρτιση και τον εμπλουτισμό του βιογραφικού τους.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις το αυριανό… Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας στη Μαγειρική ή τη Ζαχαροπλαστική, κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στα τμήματα Οκτωβρίου 2021 του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Κάλεσε στο 210-5279500 (για Αθήνα), 210-4120313 (για Πειραιά), 210-9640117 (για Γλυφάδα), ή 2310-552406 (για Θεσσαλονίκη), ή μπες στο site του ΙΕΚ ΑΛΦΑ iekalfa.gr/ !

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΗΜΕΡΑ, Επαγγελματίας Chef ή Pastry Chef ΑΥΡΙΟ! Πίστεψέ το!