Ένα ολόκληρο κατάστημα «ισοπεδώθηκε» στην περιοχή της Μαχαίρας Αιτωλοακαρνανίας, όταν ήρθαν σε σύρραξη δύο παρέες εξαιτίας μιας άτσαλης κίνησης. Ο λόγος; Ένα μέλος της μιας παρέας χόρευε και οι φίλοι του παρήγγειλαν σαμπάνιες τις οποίες τα γκαρσόνια άνοιγαν στην πίστα.

Ο φελλός μιας από τις σαμπάνιες βρήκε στο κεφάλι ένα μέλος από την άλλη παρέα που διασκέδαζε και θεώρησε ότι η κίνηση ήταν προμελετημένη. Ακολούθησε σύρραξη και απίστευτες σκηνές αγριότητας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Επί μισή ώρα 20 άτομα γρονθοκοπούνταν στο εσωτερικό του καταστήματος, το οποίο καταστράφηκε. Η κατάληξη ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Ο άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιά και στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αστακού και τελικά μετά από μερικές ώρες έλαβε εξιτήριο. Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 19χρονος που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παρέες φέρονται να είχαν διαφορές από παλιά για… τα μάτια μιας γυναίκας. Και από τότε οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν τεταμένες. Έτσι όταν βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο ίδιο κατάστημα και με αφορμή το τυχαίο πέταγμα του φελλού, άρχισε η σύρραξη.

Η αστυνομία συνεχίζει από την πλευρά της την έρευνα για τον εντοπισμό των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, μετά την υποβολή σχετικής μήνυσης.