Συγκλονιστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση που από το πρωί έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης. Όπως φαίνεται η 53χρονη που πυροβολήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της σώθηκε από θαύμα. Η γυναίκα, σύμφωνα με το cretalive.gr, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου την εξέτασαν οι ιατροί και διαπίστωσαν ότι μία σφαίρα είχε καρφωθεί στην ωμοπλάτη της χωρίς ωστόσο να κρίνεται σοβαρή η κατάσταση της υγείας της.

Η 53χρονη όμως αισθάνθηκε και έναν ακόμη πόνο στο λαιμό, στην περιοχή πίσω από το αυτί της. Έκπληκτοι οι γιατροί με το πρωτοφανές περιστατικό, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έχει δεχτεί και δεύτερη σφαίρα η οποία έχει καρφωθεί στο λαιμό της.

Το θύμα, που είναι εκτός κινδύνου από θαύμα, πρόκειται να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή και αργότερα να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η οικιακή βοηθός εξήγησε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο ενώ αίμα βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι. Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα διέμενε στο σπίτι αυτό περίπου έναν μήνα ενώ με τη σύζυγό της είχε χωρίσει πρόσφατα.

Ο 65χρονος σύζυγος του θύματος εντοπίστηκε κοντά στην οικεία τους, σε συνεργείο αυτοκινήτων όπου και συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.