Παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, όλοι θα χρειαστούμε δώρα μικρά ή μεγάλα για να δώσουμε χαρά στους εαυτούς μας αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Όλη μου τη ζωή θυμάμαι τις Πασχαλινές αγορές με τους γονείς μου, παιδί τότε εγώ, στο βιβλιοπωλείο Στίγκα όπου έβρισκα πρωτότυπα δώρα αλλά και βιβλία!

Σήμερα η παράδοση συνεχίζεται… Πάλι δύσκολα χρόνια, όπως 40 χρόνια πριν, πάλι στο αγαπημένο βιβλιοπωλείο αλλά με εμένα στη θέση μαμάς-νονάς!

Στο γνωστό σημείο αλλά με ακόμα περισσότερες επιλογές!

Φέτος η απόφαση ήταν πιο δύσκολη λόγω  της τεράστιας ποικιλίας προϊόντων, αρκέστηκα όμως στα παρακάτω!

Δώρα για τα βαφτιστήρια

Τα αυγά για τα βαφτιστήρια φέτος ήταν διαφορετικά! SMASHERS αυγά δεινοσαύρου και με δώρο τη λαμπάδα δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη..Και για το κορίτσι μία λαμπάδα SANTORO GORJUSS θα κάνει κάθε νονά την καλύτερη νονά!

Δώρα για τα παιδιά

Για τα παιχνίδια βρήκα ποικιλία από επώνυμα προϊόντα και διάλεξα τα μοναδικά Janod!

Η κουζίνα happy day και τα puzzle της, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Αλλά και το συλλεκτικό Stratego 1821 έπρεπε να μπει στη λίστα γιατί είναι μοναδικό!

Για τον σύζυγο

Για τον σύζυγο ξεχώρισα τα κλασικά Camel Active αλλά και τη vintage σειρά από τη Legami που μας θυμίζει το παρελθόν..Έβαλα στο μάτι και τις ανδρικές  τσάντες KrimCode που δεν είχα ξαναδεί πουθενά. 

Για εμένα

Προτίμησα την αγαπημένη μου συλλογή Anekke και Santoro Gorjuss που είναι τα must της εποχής. Απίστευτα προϊόντα που πραγματικά χάζευα στη βιτρίνα..

Για τους φίλους 

Ξεχωριστά σετ γραφής Parker και ιδιαίτερα σημειωματάρια NUUNA και Whynote θα τους δώσουν άλλο στυλ και πολυτέλεια. Και με τα  ξύλινα gadget GINGKO θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό…

Τα βιβλία εύκολη επιλογή ύστερα από τη καθοδήγηση της Μαρίας Στίγκα, μιας βιβλιοπώλη που έχει μεγαλώσει από παιδί μέσα στα βιβλία και γνωρίζει τι πρέπει να διαβάσω.

Πραγματικά μία βόλτα στο βιβλιοπωλείο Στίγκα θα σας πείσει και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Τα καλύτερα δώρα αλλά και φιλική εξυπηρέτηση και το πιο γλυκό χαμόγελο σίγουρα θα το προτιμήσουν και τα παιδιά μου από τα απρόσωπα καταστήματα.

facebook.com

instagram

Site: stigkabooks.gr