Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ-θεσμό για την ελληνική γαστρονομία, «Made In Greece». Το μενού του φεστιβάλ βασίζεται εξ ολοκλήρου σε φρέσκα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Από τις 18 Ιουνίου και κάθε βράδυ, απολαύστε καλοκαιρινές βραδιές στο Olive Garden Restaurant & Bar, την πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας, με δημιουργικά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακά προϊόντα.

Πιάτα όπως η «Ριγανάδα με σκοτύρι Ίου και φύλλα παντζαριού, κρέμα από βασιλοτύρι με μουχτερόν και κύμινο», το «Burger με κρέμα γραβιέρας Αγράφων, πίκλα πιπεριάς Φλωρίνης και coleslaw γιαουρτιού με κόλιανδρο», το «Ψητό μυλοκόπι με κροκέτα μπακαλιάρου, σκορδαλιά σελινόριζας με μελάνι και κρέμα παντζάρι με καρύδι και ελαιόλαδο Καλαμάτας», αλλά και ένα πρωτότυπο «αρνάκι φρικασέ (Μπουτάκι σε κενό αέρος με λαχανικά αυγολέμονο, ελαιόλαδο Καλαμάτας και «φλογέρα» αρνιού με γιαούρτι)» υπόσχονται να σας παρασύρουν σε ένα ταξίδι με γεύση και άρωμα Ελλάδας.

Το ΤΙΤΑΝΙΑ παρέχει δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden.

Διαβάστε αναλυτικά το μενού…

Ορεκτικά & Σαλάτες

Κρύα σούπα «τζατζίκι»
Αγγούρι, γιαούρτι, ξινόγαλο Σητείας, κρέμα γλυκού σκόρδου και αμύγδαλο Cold Soup «Tzatziki»

Κουσκουσάκι
Λαχανικά εποχής, ελιές Καλαμάτας και βασιλοτύρι

Mπρουσκέτες
Ριγανάδα με σκοτύρι Ίου και φύλλα παντζαριού, κρέμα από βασιλοτύρι με μουχτερόν και κύμινο

Βιολογικό αυγό
Καψαλισμένο ψωμί με σπανάκι και σπαράγγια, κρέμα από τσοπανίσιο τυρί και Μεσσηνιακό παστό χοιρινό

«Μποστάνι»
Χωριάτικη σαλάτα με κριθαροκούλουρα ούζου Κρήτης, σταφύλι, κρίταμο και κρέμα φέτας Παρνασσού

Ελληνική Caesar
Γραβιέρα Κρήτης, σύγκλινο, πιπεριά Φλωρίνης και γιαούρτι

Παντζάρι σε υφές
Παλαιωμένη γραβιέρα Άνδρου, πραλίνα φουντουκιού, γιαούρτι και βατόμουρα

Παραδοσιακά «γεμιστά» σε παραλλαγές
Τάρτα, ρύζι με τομάτα πιπεριά και δυόσμο, φέτα, σταφίδες Ηλείας

Στριφτάρια α’λα μουσακά
Κιμάς από μοσχαρίσια ουρά, μελιτζάνα Λεωνιδίου και αφράτη μπεσαμέλ

«Βυθός»
Λεμονάτος μαρουλοντολμάς θαλασσινών*, χταπόδι, ταραμοσαλάτα, κρίταμος, «φύκι» ρυζιού, αυγοτάραχο Μεσολογγίου

Ταξίδι στην Ελλάδα (για 2 άτομα)
Ντάκος με ξινομυζήθρα Κρήτης, χταποδάκι με αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, μαστέλο με μαρμελάδα τομάτα & μαστίχα, καγιανάς με σύγκλινο, ταραμοσαλάτα με τρίμα αυγοτάραχο Μεσολογγίου & κροκέτα ρυζιού

Κυρίως πιάτα / Main courses

Γιουβέτσι Κοτόπουλο με κριθαράκι, τομάτα, ελαιόλαδο Λακωνίας και γίτσικο τυρί

«Burger»
Κρέμα γραβιέρας Αγράφων, πίκλα πιπεριάς Φλωρίνης και coleslaw γιαουρτιού με κόλιανδρο

«Κοντοσούβλι»
Χοιρινός λαιμός μαριναρισμένος, φρέσκα κρεμμυδάκια γιαχνί και Κρητικό παξιμάδι

Bουβάλι Κερκίνης
Βουβαλίσιος λαιμός σε κενό αέρος, πουρές με μελιτζάνα Λεωνιδίου, μαριναρισμένη τομάτα, φύτρες ραπανάκι

Αρνάκι Ελασσόνας «φρικασέ»
Μπουτάκι σε κενό αέρος με λαχανικά αυγολέμονο, ελαιόλαδο Καλαμάτας και «φλογέρα» αρνιού με γιαούρτι

Μοσχαρίσιο κόντρα
Καπνιστές σπαστές πατάτες Νευροκοπίου, ταμπουλέ

Μυλοκόπι και μπακαλιάρος «σκορδαλιά»
Ψητό μυλοκόπι, κροκέτα μπακαλιάρου, σκορδαλιά σελινόριζας με μελάνι και κρέμα παντζάρι με καρύδι και ελαιόλαδο Καλαμάτας

Σφυρίδα κακκαβιά
Τραχανάς μαγειρεμένος σε κακκαβιά με κρόκο Κοζάνης, πέρλες λαχανικών, ταπιόκα

Επιδόρπια / Desserts

Ελληνικό cheese cake με ανθότυρο, μανούρι γλυκό τοματάκι και περγαμόντο

Τριλογία σοκολάτας με άρωμα Ελληνικού καφέ και παγωτό λουκούμι – μαστίχα

Καρύδα και ανανάς σε υφές με άρωμα μαστίχας Χίου

Σούπα πεπόνι με σουμάδα και σεμιφρέντο με φυστίκι Αιγίνης

Παγωτό της επιλογής σας (2 μπάλες)
(Βελγική σοκολάτα, βανίλια Μαδαγασκάρης, καϊμάκι , κανέλλα , σορμπέ μάνγκο -γιασεμί)
Επιπλέον μπάλα

Ποικιλία φρούτων εποχής

Ποικιλία τυριών με κριτσίνια και καρύδια

Ποικιλία τυριών & αλλαντικών με κριτσίνια και καρύδια

Καλάθι αρτοσκευάσματα και ντιπ (κατά άτομο)