Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι μια ευρύτατα αναγνωρίσιμη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου. Έχει σημαντική καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Είναι βέβαια λιγότερο γνωστή για τη σταδιοδρομία της ως καθηγήτρια θεατρολογίας γιατί έχει επιλέξει να μην την προβάλλει, ενώ ετοιμάζει αυτή την περίοδο το δεύτερο διδακτορικό της στην Επικοινωνία.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου, όπως λέει στο newsbeast.gr, πάντα ασχολούνταν με τα κοινά και συνεργάζεται με διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Και γι’ αυτό σήμερα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το δήμο Αθηναίων με το συνδυασμό του Βασίλη Καπερνάρου «Αθήνα το σπίτι μας».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου, όπως λέει, βάζει υποψηφιότητα λόγω της αγάπης που τρέφει για την πόλη όπου γεννήθηκε. Και δε μπορεί, όπως συμπληρώνει, να μένει αδιάφορη μπροστά στην παρακμή που παρουσιάζει η πρωτεύουσα. «Οφείλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στην υπέρτατη τιμή που δέχτηκα το 2006 με την απονομή του Μεταλλίου της Πόλης των Αθηνών. Τώρα περισσότερο από ποτέ ρημάζει η Αθήνα, χάνεται το σπίτι μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει ακόμη ότι στο Βασίλη Καπερνάρο την έπεισε η σοβαρότητα και η ειλικρίνειά του και λέει ότι είναι σε θέση να υλοποιήσει αυτά που υπόσχεται.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου πάντως ως ακαδημαϊκός που διδάσκει θέατρο σε αρκετά πανεπιστήμια, θα συμβούλευε τους νέους, όπως και το κάνει άλλωστε, «να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να μην ακούσουν κανέναν. Ούτε για παράδειγμα εμένα, αν τους πω ότι δεν έχουν ταλέντο, κάτι που δεν θα έλεγα ποτέ».

Εύχεται πάντως, ενόψει εκλογών, οι Έλληνες να ψηφίσουν σωστά και να επιλέξουν με γνώμονα τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».