Στην πιάτσα του Χαλανδρίου που εδώ και λίγα χρόνια κατέχει μεγάλο ποσοστό στην πίτα της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα, το Details Cafe αποτελεί μία από τις προτεινόμενες επιλογές για all day χαλαρές στιγμές με την παρέα.

Ο cozy χώρος με την εντυπωσιακή, κεντρική, πολυγωνική μπάρα, το ζεστό φωτισμό (τα φωτιστικά είναι custom made) και το προσεγμένο και επιβλητικό περιβάλλον, που αποπνέει μία προσιτή πολυτέλεια χωρίς ωστόσο να προκαλεί, το έχουν καταστήσει ανάμεσα στα πολυσύχναστα spots στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, στο Χαλάνδρι.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου χώρου η νεοϋρκέζικη αισθητική με την εξαιρετική προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, τα χρώματα και τις γραμμές αλλά και η country- city mix φιλοσοφία που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαγαζιά του είδους του.


Στα highlights της διακόσμησης, αδιαμφισβήτητα, ο εντυπωσιακός τοίχος με το ενυδρείο, που κεντρίζει τα βλέμματα όλων!

Το Details Cafe λειτουργεί περισσότερα από 10 χρόνια και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το πιο fun και νεανικό crowd της περιοχής και να αποτελεί σημείο αναφοράς της.

Ένα πέρασμα από το καθιερωμένο spot για αρωματικό, ποιοτικό καφέ συνοδεία κάποιου σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, mainstream μουσικές και εξαιρετικά cocktails -little jasmine και three berry ξεχωρίζουν- για όσο κρατάει η νύχτα, συγκαταλέγεται στα «must dos».

O dj δίνει τον παλμό και το ρυθμό σε καθημερινή βάση. Το Details καταφέρνει να εκπλήξει ακόμη και τους αμετανόητους fans του με τα events και happenings που διοργανώνει ανά τακτά διαστήματα.



Tip:
Διοργανώνει επιτυχημένα parties και events ανά διαστήματα.

Info
Ηρακλείου 6Α, Χαλάνδρι
Τηλ. +30 210 6840707
[email protected]
www.facebook.com/pages/Details-Cafe/146317648887480?rf=137650892970150

Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-03.00, Σάββατο-Κυριακή: 10.00-04.00

Τιμές: 3,60 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)


 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!