H Kärcher η μεγαλύτερη εταιρία, συστημάτων καθαρισμού σχεδίασε μία σειρά προϊόντων για το ξενοδοχείο, το αρτοποιείο, το εστιατόριο, την καφεστίαση και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και οικονομία.

Καθαρισμός του χώρου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς να ενοχλείτε τους πελάτες
σας που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η Kärcher διαθέτει μία σειρά από μηχανήματα τα οποία είναι είτε χαμηλού θορύβου με την νέα γενιά κινητήρων είτε μπαταριοκίνητα ώστε να μην υπάρχει ενόχληση από τον ήχο λειτουργίας. Από 09/2014 αλλάζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία στις αναρροφητικές σκούπες. Θεσπίζονται νέες κατηγορίες (A-B-C-D-E-F-G) σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια αξιολόγησης: Ενεργειακή κατανάλωση, Επίπεδο θορύβου, Ισχύς αναρρόφησης σε σκληρή/υφασμάτινη επιφάνεια. Όλα τα μοντέλα eco!efficiency πληρούν τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας. (Τ7/1, Τ10/1, Τ12/1 eco!efficiency). Συνδυάζουν χαμηλό κόστος λειτουργίας με υψηλές επιδόσεις και είναι φιλικά στο περιβάλλον.

Καθαρισμός του φούρνου στο αρτοποιείο ακόμα και όταν είναι ζεστός. Οι σκούπες φούρνου της Kärcher επιτρέπουν τον καθαρισμό του φούρνου ενώ είναι ζεστός και να μη χρειάζονται χρόνοι αναμονής για να κρυώσει και να καθαριστεί.

Ο καθαρισμός με ατμό προσφέρει υγιεινή καθαριότητα και εξουδερώνει κοινά βακτηρίδια από όλες τις σκληρές επιφάνειες.



Τα οικολογικά καθαριστικά της Kärcher
που φέρουν τη σήμανση Eco Label επιτρέπουν στον ξενοδόχο, στον ιδιοκτήτη ξενώνα, τον εστιάτορα να διεκδικήσει για την εταιρεία του το οικολογικό πιστοποιητικό βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Karcher ή στην επίσημη σελίδα στο Facebook/Karcher Greece.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop