Μία ημέρα μετά την απαγόρευση του δημάρχου Αθηναίων για την πραγματοποίηση του συσσιτίου της Χρυσής Αυγής, ο κ. Καμίνης συνεχίζει την κόντρα που έχει ξεσπάσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA», χρησιμοποιεί μια δανειζόμενη φράση και λέει: «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα». Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Αυτή είναι μια επικοινωνιακή προσέγγιση των πραγμάτων γιατί στηρίζεται μόνο στην επικοινωνία. Η ουσία λέει ότι ο καλύτερος φόρος τιμής που θα μπορούσαμε να αποδώσουμε στη Δημοκρατία την ημέρα για την επέτειο αποκατάστασής της, θα ήταν η προάσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας. Η δημοκρατική νομιμότητα λέει στο συγκεκριμένο θέμα ότι εάν θέλεις να κάνεις μία εκδήλωση, όπως αυτήν που θα ήθελε να κάνει η Χρυσή Αυγή σε μια πλατεία, πας στο δήμαρχο και ζητάς την άδεια. Δεν έγινε τότε στο Σύνταγμα, δεν έγινε στην πλ. Αττικής. Η Δημοκρατία λοιπόν αντιδρά και αντιδρά με βάση τη νομιμότητα. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Η απάντηση στη Χρυσή Αυγή είναι η δημοκρατική συνοχή και νομιμότητα. Τελεία και παύλα».

Πάντως, μίλησε και για τις δηλώσεις δημάρχων ότι θα παραιτηθούν και είπε: «Δεν παραιτούμαι. Δεν θεωρώ την παραίτηση λύση παρότι τους καταλαβαίνω».