Η ηλικιωμένη γυναίκα που συνελήφθη από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη επειδή πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή αγορά χωρίς άδεια, μίλησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 για την περιπέτειά της.

«Πήγα δύο φορές στη λαϊκή και με έπιασαν. Εγώ είμαι Ελληνίδα, καθαρή Ελληνίδα και κάθε μέρα πάω στην εκκλησία και κάνω τον σταυρό μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση» δήλωσε η 90χρονη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και της πήραν αποτυπώματα. Η κόρη της 90χρονης μίλησε για τη στιγμή της σύλληψης:

«Όταν τη συνέλαβαν ήρθανε τρεις και της είπαν να μαζέψει τα πράγματα. Η μάνα μου τα μάζεψε και πήγε να φύγει. Της είπαν να μην φύγει και την πήγαν στο τμήμα. Μάλιστα της είπαν ότι δεν μπορεί να πάει στην τουαλέτα γιατί έπρεπε να περιμένουν την αστυνομικίνα να τη συνοδεύσει. Εγώ όταν πήγα η μητέρα μου ήταν τρομαγμένη».

Όσο για το πρόστιμο 200 ευρώ που επιβλήθηκε στην 90χρονη, η κόρη της τόνισε: «Εμείς δεν ξέρουμε αν έχει παγώσει το πρόστιμο».

«Η μάνα μου ήρθε σε μεγάλη ηλικία από τον Πόντο και ζει μόνη της με τον μπαμπά χωρίς να παίρνουν σύνταξη. Πήραν για δύο χρόνια και από το 2011 τους την έκοψαν. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Αγαπάμε πάρα πολύ την Ελλάδα μας και δόξα τω Θεώ ήρθαμε εδώ» επεσήμανε η κόρη της 90χρονης.