Στη συνεχή της προσπάθεια να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ, η Νespresso λανσάρει την τελευταία της καινοτομία, την U – προσφέροντας στους λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο, μια μηχανή καφέ ακόμη πιο απλή στη χρήση, εξατομικευμένη, με καθαρές γραμμές.

Η ιστορία της Nespresso ξεκίνησε πριν 25 χρόνια με μια απλή αλλά επαναστατική ιδέα- να μπορεί ο καθένας από εμάς να φτιάξει τον τέλειο espresso στην άνεση του σπιτιού του.

Σήμερα, η Nespresso απλοποιεί αυτή την ιδέα με τη δημιουργία της U, της μηχανής καφέ της επόμενης γενιάς που μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τις ανάγκες της ζωής μας. Προσφέροντας ευκολία, αλλά διαθέτοντας προηγμένη τεχνολογία, η U έχει σχεδιαστεί για να ταιριάξει με το σύγχρονο τρόπο της ζωής και τις απαιτήσεις του. Με έξυπνη σχεδίαση, η U μπορεί να προσαρμόσει το σχήμα της για να χωρέσει στους σύγχρονους χώρους διαβίωσης, ενώ η τεχνολογία αιχμής της προσφέρει έναν τέλειο καφέ, κάθε φορά.

Η νέα U συνδυάζει άψογα ευκολία στη χρήση και κομψή εμφάνιση. Είναι το μοντέλο μηχανής που θα ικανοποιήσει απόλυτα όλους εκείνους που αναζητούν την υψηλότερη ποιότητα στον καφέ σε συνδυασμό με το καθαρό design.
Με τις καμπύλες και την ευέλικτη μορφή της, είναι η τεχνολογικά πιο προηγμένη μηχανή καφέ που σχεδιάστηκε μέχρι σήμερα από την Nespresso, με σκοπό να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τρόπο ζωής.

Διαθέτει πλήκτρα αφής για την επιλογή της ποσότητας καφέ που επιθυμεί ο χρήστης (ristretto, espresso, lungo) και αναγνωρίζει και απομνημονεύει τον αγαπημένο του καφέ με βάση τις προτιμήσεις του, ώστε να μην χρειάζεται να τον επιλέξει κάθε φορά.

Πρωτοπόρος στο είδος της, η U έχει μια στρογγυλεμένη, περιστρεφόμενη δεξαμενή νερού, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από τη μηχανή, δεξιά ή αριστερά.

Εξυπηρετώντας την ανάγκη του χρηστή να κάνει τη ζωή του πιο απλή και τακτοποιημένη, η βάση τοποθέτησης του φλιτζανιού της αφαιρείται και τοποθετείται στο πλάι της μηχανής, ώστε να μπορεί να παρασκευάσει συνταγές καφέ σε ψηλό ποτήρι (freddo cappuccino, latte macchiato κ.ά.)

Η απλή εξωτερική της εμφάνιση περικλείει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η μηχανή προθερμαίνεται σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, ενώ η εκχύλιση του καφέ γίνεται αυτόματα, από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί η κάψουλα στη μηχανή! Μόλις ολοκληρωθεί η παρασκευή του καφέ, η κάψουλα αυτόματα απορρίπτεται στο δοχείο συλλογής καψουλών.

Διαθέτει επίσης το βέλτιστο ενεργειακό προφίλ. Πάνω από 30% των μερών της μηχανής έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ η μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα, αν δεν χρησιμοποιηθεί για 9 λεπτά.

Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα – Pure Cream ( Κρεμ), Pure black (Μαύρο),Pure Grey (Γκρι) και Pure Orange (Πορτοκαλί) & με τις απλές και καθαρές γραμμές της μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο.

Ανακαλύψτε τη νέα μηχανή Nespresso U και τα αξεσουάρ της από το Σεπτέμβριο του 2012 στις Nespresso Boutiques, στο www.nespresso.gr και μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών (800 11 71 300 και 210 67 71 300).