Από σήμερα μέχρι και τις 28 Αυγούστου θα πραγματοποιείται διακοπή της κυκλοφορίας λόγω εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών στους παρακάτω δήμους, από τις 10 κάθε βράδυ μέχρι 6 το πρωί της επομένης.:

α) Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από την Λ. Κατεχάκη έως την οδό Κύπρου, σε μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

β) Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από την οδό Αριστοτέλους έως την οδό Δημητσάνας, σε μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

γ) Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από την οδό Μιχαλακοπούλου έως τη Λ. Π. Κανελλοπούλου, σε μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή. Οι εργασίες δεν θα πραγματοποιούνται κατά τις Αργίες.

δ) Στη δεξιά λωρίδα της οδού Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Σινώπης έως τη Λ. Μεσογείων, σε μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή. Οι εργασίες δεν θα πραγματοποιούνται κατά τις Αργίες.

ε) Σε μία λωρίδα κάθε φορά της Λ. Π. Κανελλοπούλου, στο ύψος του 401 Γ.Σ.Ν.Α. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι εργασίες δεν θα πραγματοποιούνται κατά τις Αργίες.