Εκπροσωπώντας πάνω από 250 ξενοδοχεία παγκοσμίως, το Great Hotels of the World, ο οργανισμός ξενοδοχείων πολυτελείας, περιλαμβάνει πλέον και ένα ελληνικό στην οικογένεια του.

Τη διάκριση αυτή έλαβε, το ξενοδοχείο Πεντελικόν λόγω της υπεροχής του και της υψηλή ποιότητάς που το διακρίνει. Η εξυπηρέτηση πελατών, οι διαδικασίες υποδοχής, η 24ώρη υπηρεσία δωματίων και η υπηρεσία butler είναι μόνο μερικές από τις υψηλού επίπεδου ανέσεις που παρέχει στους πελάτες του.

Ακόμη, οι συνεδριακοί του χώροι, το Spa, η πρόσβαση στο ίντερνετ, το πολυτελές εστιατόριο Vardis – που κερδίζει κάθε χρόνο το αστέρι Michelin- κάνουν το ξενοδοχείο Πεντελικόν να ξεχωρίζει.

Ο πρόεδρος του ομίλου Πεντελικόν, κος Χάρης Βάρδης δήλωσε: «είμαστε υπερήφανοι για την άριστη πορεία του ξενοδοχείου Πεντελικόν, διότι παρ’ όλο τις μεγάλες προκλήσεις της σημερινής αγοράς, το Ξενοδοχείο Πεντελικόν εξακολουθεί να κρατάει μία απολύτως πετυχημένη παρουσία και δικαίως κατατάσσεται στην πρώτη σειρά επιλογών εκλεκτών πελατών που η ποιότητα και η πολυτέλεια είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία».

Και συμπλήρωσε: «η ένταξή μας στα Great Hotels of the World είναι μεγάλη τιμή για εμάς και μία υπενθύμιση ότι παράγουμε τελικό πολύτιμο προϊόν που για την εκλεκτή πελατεία μας είναι μία αξέχαστη εμπειρία».