Ένα εστιατόριο δεν μπορεί να είναι λειτουργικό χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό, προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης. Εξοπλίζοντας έναν επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι σε αυτόν εντάσσονται οργανικά δύο διαφορετικές μονάδες, οι οποίες είναι ζωτικής: Η κουζίνα και η αίθουσα εστίασης.

Η κουζίνα

Η κουζίνα παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά μίας μονάδας παραγωγής, με την εγκατάσταση μηχανημάτων τα οποία καθορίζουν και διευκολύνουν τη γραμμή παραγωγής. Σε αυτό το χώρο προέχει κατά κύριο λόγο είναι η λειτουργικότητα. Διαβάστε το θέμα στο supply.gr