Προχωράει η προσπάθεια για τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου, προς την οδό Μαραθώνος, με την κατεδάφιση ενός ακόμη διώροφου κτίσματος, επί της οδού Ύδρας 38, μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Μαραθώνος, για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης.

Οι εργασίες κατεδάφισης θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, παρουσία του Αντιδημάρχου Ανδρέα Κουράκη.
Η επιχείρηση κατεδάφισης πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Κατεδάφιση ρυμοτομούμενων κτισμάτων», ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης και έχει εκδοθεί από την αρμόδια Δ/νση Πολεοδομίας το σχετικό πρωτόκολλο της επιτροπής επικινδύνων ετοιμόρροπων οικοδομών.

Η Αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων μετά την ολοκλήρωση της κατεδάφισης θα προχωρήσει στον καθαρισμό του χώρου από τα μπάζα σε βάθος χρόνου μιας εβδομάδας και στη συνέχεια η Διεύθυνση Οδοποιίας θα προχωρήσει στην κρασπέδωση του δρόμου.