Όσο καλός και αν είναι ο σεφ, όσο «προχωρημένο» και αν είναι το μενού, όσο προσεγμένη και αν είναι η διακόσμηση των πιάτων και του χώρου, ορισμένες αστοχίες στο σερβίρισμα και την εξυπηρέτηση μπορούν να χαλάσουν τη συνολική εικόνα ενός εστιατορίου. Ο σερβιτόρος είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα που ολοκληρώνει τη συνολική εικόνα ενός γεύματος σε εστιατόριο. Ουσιαστικά αποτελεί την 1η εικόνα μιας επιχείρησης και διαχειρίζεται την επαφή της επιχείρησης με τον πελάτη. Στην πορεία μέχρι το ιδανικό αποτέλεσμα – δηλαδή μέχρι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι – το σέρβις αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έχει να επιδείξει ένα εστιατόριο και ποντάρει πολλά σε αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr