Όσοι έχουν γεννηθεί στις 9 Ιουνίου μπορεί να παρουσιάσουν μια διπλή φύση, από τη μια να είναι πολύ δυναμικοί και από την άλλη πολύ παθητικοί.

Συνήθως αυτό εξαρτάται από το τομέα της ζωής τους. Σε κάποιους τομείς επιδεικνύουν δύναμη και αποφασιστικότητα και σε άλλους αρνούνται απλά να δράσουν. Ίσως να είναι δυναμικοί στην δουλειά τους και να είναι παθητικοί στις σχέσεις τους ή αντίστροφα.

Συνεπώς, ειδικά στον αισθηματικό τομέα, σίγουρα, οι άλλοι δεν ξέρουν τι να περιμένουν από αυτούς. Όσον αφορά στις ιδέες τους, είναι πολύ συμπαγείς και δεν αλλάζουν εύκολα τις απόψεις τους. Έχουν το θάρρος της γνώμης τους και μπορεί να ασκήσουν έντονη κριτική σε αντίθετες από τις δικές τους απόψεις.

Δεν είναι άτομα που θα παραβλέψουν τις λεπτομέρειες, μπορεί να είναι πολύ φανατικοί στο να σιγουρέψουν ότι εκείνοι, οι φίλοι, η οικογένεια ή οι συνεργάτες τους, συμφωνούν μαζί τους. Έχουν ορθή σκέψη και προσανατολίζονται από την λογική, αλλά μερικές φορές μπορεί να συμπεριφερθούν με συναισθηματικά ανώριμο τρόπο.

Όσοι από αυτούς δεν έχουν δικά τους παιδιά, συνήθως δουλεύουν με νέα άτομα σε επαγγελματικό πλαίσιο ή ως εθελοντές και απολαμβάνουν τα παιδιά άλλων μελών της οικογένειας τους. Πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα να μην εκφράζουν ανεξέλεγκτα πρωτόγονα συναισθήματα όπως ζήλια, φόβο, φθόνο.

Η πνευματική τους εκπαίδευση είναι το κλειδί. Μια μεγάλη πρόκληση, αλλά με υψηλές ανταμοιβές, είναι να καλλιεργήσουν την αντικειμενικότητα τους, όπου υπάρχει χάος, να διατηρούν θετικά στοιχεία από ένα τομέα της ζωής τους σε ένα άλλο και να σπάνε τα τεχνητά όρια και κουτιά που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους.

Όταν καταφέρουν να ενώσουν διάφορα στοιχεία της ζωής τους μαζί, τότε μπορούν να έχουν ευχαρίστηση και επιτυχία. Αν όχι, παραμένουν πολύ καλοί σε κάποιους τομείς και πολύ κακοί σε άλλους.

πηγή: eorti.gr