Η πλειοψηφία όσων έχουν γεννηθεί στις 8 Ιουνίου δείχνουν αυξημένα ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες που μπορούν να εφαρμοστούν εξίσου καλά στις επιστήμες και στις τέχνες. Ως ηγέτες μέσα σε μια οικογένεια δείχνουν δυνατά αισθήματα ευθύνης και παρουσιάζουν χαρακτήρα και σταθερότητα στις αντιξοότητες.

Παρόλα αυτά, όσο πιο ταλαντούχοι είναι τόσο πιο εκκεντρικοί μπορούν να γίνουν. Η πνευματική τους ισορροπία μπορεί να είναι πολύ επισφαλής λόγω του ευαίσθητου εγώ τους και του ρηχού κόσμου που κατοικούν. Δεν υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους, ούτε είναι ιδιαίτερα διπλωματικοί. Συνεπώς μπορεί να είναι ένα μεγάλο λάθος που να τους καταστρέψει ή να πάει πίσω, πολλά χρόνια σκληρής δουλειά.

Ο καλός προγραμματισμός και η αντικειμενικότητα είναι κρίσιμα για να έχουν τα έργα τους επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αν είναι πολύ ταλαντούχοι ή δημιουργικοί, μπορεί να νοιώσουν την ανάγκη να αποτραβηχτούν από τον κόσμο κατά διαστήματα, αλλά κατά την διάρκεια αυτών των διαλειμμάτων για επαναφόρτιση και έμπνευση, θα πρέπει να κρατήσουν επαφή με τα γεγονότα στον κόσμο.

Όσοι είναι γεννημένοι αυτή την ημέρα δεν είναι και τα πιο κοινωνικά άτομα έτσι και αλλιώς. Τα χόμπι,τα club και η κοινωνική εργασία είναι δίοδοι μέσα απο τις οποίες πολλοί από αυτούς βρίσκουν άνετη και ανταποδοτική ανθρώπινη επαφή. Στην προσπάθεια τους να είναι ακριβείς, μπορεί να γίνουν επικριτικοί και στην ανάγκη τους να δείχνουν κουράγιο, μπορεί να αναπτύξουν επιθετικές τάσεις.

Η αφοσίωση είναι κάτι που όχι μόνο περιμένουν από τους άλλους, αλλά και που οι ίδιοι επιδεικνύουν. Παρόλα αυτά, για να προχωρήσουν στην προσωπική τους εξέλιξη μπορεί να χρειαστεί να μειώσουν τα ενοχικά τους αισθήματα που σχετίζονται με το ζήλο για την αίσθηση του καθήκοντος.

Εξαιτίας των σταθερά αυξανόμενων απαιτήσεων τους, που συνοδεύουν το σκαρφάλωμα στην επιτυχία, είναι περισσότερο ευτυχισμένοι όταν βρίσκουν ένα επίπεδο επιδόσεων στο οποίο λειτουργούν ικανοποιητικά και μένουν εκεί. Απο την άλλη όσοι προορίζονται για υψηλότερες θέσεις στην καριέρα τους, πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται απο την μοναξιά και τις δυσκολίες που αναπόφευκτα συνοδεύουν την κορυφή.

Όταν βρίσκονται σε διευθύνουσες θέσεις πρέπει να μην ξεχνάνε ότι οποιαδήποτε έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτούς και τους υπαλλήλους ή το κοινού τους, θα εντείνει την πίεση. Συνεπώς είναι καλό να δημιουργήσουν ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας που θα επιτρέψουν την εύκολη ανταλλαγή πληροφοριών και ανησυχιών. Αν καταφέρουν και εκπληρώσουν αυτά τα δυο κριτήρια, το μυαλό του παραμένει ελεύθερο να πετάξει, να πρωτοπορήσει,να καθορίσει θεωρίες και σχέδια με εκπληκτική επιτυχία και όφελος προς τους άλλους.

πηγή: eorti