Όσοι έχουν γεννηθεί την 1η Ιουνίου, βρίσκονται συνήθως στο επίκεντρο της δημοσιότητας ή παρακολουθούν έντονα τις μόδα και τις τάσεις μιας κοινωνίας. Στοχεύουν με οποιοδήποτε τρόπο να βλέπουν ή να τους βλέπουν σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Μπορεί επίσης να δείξουν ενδιαφέρον για ιστορικά γεγονότα αλλά δίνοντας βαρύτητα στο πως μπορούν να βοηθήσουν στο παρόν.

Πράγματι βάζουν όλη τους την δύναμη στο να είναι πάντα ενημερωμένοι, σε επίπεδο ντυσίματος, γνώσεων, λόγου και τεχνών. Αυτά όλα δεν σημαίνουν ότι είναι και κοινωνικά άτομα. Φαίνονται εξωστρεφείς, σε ελάχιστες περιπτώσεις επιδεικτικοί, αλλά μια τέτοια εξωτερική συμπεριφορά κρύβει μια απομονωμένη και μοναχική προσωπικότητα. Συνεπώς είναι δύσκολο για τον καθένα να να γνωρίζει πραγματικά αυτούς τους ασυνήθιστους ανθρώπους παρόλο που κάποιοι το νομίζουν.

Είναι άνθρωποι που ξέρουν να κρύβουν καλά όχι μόνο τα συναισθήματα τους αλλά και τις πράξεις τους. Και οι άντρες και οι γυναίκες που είναι γεννημένοι αυτή την ημέρα σπάνια είναι χωρίς σύντροφο γιατί απλά μισούν να είναι μόνοι τους. Για να αποφύγουν την μοναξιά, εντάσσονται σε πολλές κοινωνικές ασχολίες και μαζεύουν την συντροφιά φίλων και γνωστών. Είναι περήφανοι για το εύρος και την ποιότητα των γνώσεων τους σε διάφορα θέματα, παρότι ή εξειδικευμένη γνώση τους μπορεί να είναι επιφανειακή. Στο τομέα όμως που έχουν εμμονή, εμβαθύνουν ιδιαίτερα τις γνώσεις τους μαζεύοντας εντυπωσιακό όγκο πληροφοριών.

Ο τομέας ενδιαφέροντος τους δεν χρειάζεται να είναι ακαδημαϊκός αλλά μπορεί να κυμαίνεται ανάμεσα σε αθλητικές προσωπικότητες μέχρι βιβλία κόμικ για παράδειγμα. Όσοι έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, έχουν μια ευκολία με τις γλώσσες και επάρκεια για οτιδήποτε χρειάζεται χειρωνακτική επιδεξιότητα. Επίσης έχουν την ικανότητα να γνωρίζουν καλά τους ανθρώπους, τα θέλω και τις ανάγκες τους.

Πρέπει όμως να βελτιώσουν την δύναμη της συγκέντρωσης τους η οποία δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και πρέπει να καλλιεργήσουν την δυνατότητα τους να ψυχαγωγούν τον εαυτό τους χωρίς να χρειάζονται εξωτερικά συναισθήματα, κάτι που είναι σημαντικό για την προσωπική τους ανάπτυξη. Ως άτομα που εκτιμούν την αξία των πραγμάτων, είναι αρκετά καταναλωτικοί και σπάταλοι με τα χρήματα. Παρά την μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν για τα προϊόντα των άλλων και το ταλέντο για μίμηση που τους συνοδεύει, έχουν ιδιαίτερη δυσκολία στο να καταλάβουν τις δημιουργικές τους ικανότητες. Το να πιστεύουν στον εαυτό τους είναι βασικό για την εξέλιξη τους, πρέπει να βρούνε το κουράγιο κάποια στιγμή στη ζωή τους να ψάξουν μέσα τους να βρούνε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν, ποίοι πραγματικά είναι και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους ανεξάρτητα απο τι πιστεύουν οι γονείς, οι συγγενείς ή η κοινωνία.

Γεννημένοι την 1η Ιουνίου: Marilyn Monroe, Reverend Ike, Morgan Freeman

Πηγή: eorti.gr