Η Πόπη Χατζηδημητρίου ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Νίκου Μαστοράκη. Με το χιούμορ της και τις ατάκες της άρχισε να ξεχωρίζει αλλά της δόθηκε η ευκαιρία όταν η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε από τον «Πρωινό Καφέ» και τον ΑΝΤ1.

Η χαμογελαστή ξανθιά παρουσιάστρια αρχικά εργαζόταν ως κειμενογράφος στο τμήμα τρέιλερ του καναλιού. Αργότερα πέρασε μπροστά στις κάμερες, στην εκπομπή «Όχι τα νέα του ΑΝΤ1» με παρουσιαστές τους Ντάνο Λυγίζο και Ελένη Ράντου.

Την περίοδο 1994 – 95 παρουσίασε τον «Πρωινό Καφέ» και τον παρέδωσε έπειτα στην Ελένη Μενεγάκη. Ένα χρόνο πριν πάντως, είχε αρχίσει την εκπομπή «3,2,1». Μία εκπομπή που έγινε πολύ γνωστή λόγω των ζωντανών παιχνιδιών με τους τηλεθεατές.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου το 1996 πήγε στο Mega με την ψυχαγωγική εκπομπή «Τοκ Τοκ». Ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Foto finish». Το 1998 βρέθηκε δίπλα στο Γιώργο Πολυχρονίου στο «Πολύ καλημέρα σας», ενώ το 2000- 2001 παρουσίασε την τελευταία της εκπομπής «Γένους Αρσενικού Θηλυκού» στο Alter.

Σήμερα, ασχολείται με το ραδιόφωνο. Έχει δική της εκπομπή κάθε πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό Galaxy 92 και δεν σκέφτεται καθόλου να επιστρέψει στην τηλεόραση. Λατρεύει το ραδιόφωνο και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Εξάλλου, όπως έχει πει, στο ραδιόφωνο είσαι ένας νορμάλ άνθρωπος και δεν καλείσαι να υπηρετήσεις μία εικόνα.

Δεν της έχουν λείψει καθόλου τα τηλεοπτικά πλατό αφού ούτε σε κοσμικά πάρτυ εμφανιζόταν, ούτε σε παρεάκια μεταξύ επωνύμων τη «συλλάμβανε» ο φωτογραφικός φακός.

Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί τηλεόραση και λατρεύει τις περιηγητικές εκπομπές. Και μόνο αν της ζητούσαν να επιστρέψει για μία τέτοια εκπομπή, ίσως και να το σκεφτόταν.

Άλλωστε, ένας από τους πραγματικούς λόγους που εγκατέλειψε τη δημοσιότητα, ήταν ότι στις δικές της εποχές, η τηλεόραση ήταν πολύ αθώα. Δούλευες πολύ και διασκέδαζες. Αργότερα, ήρθε η ένταση και η γκρίνια κι αυτό η Πόπη Χατζηδημητρίου έχει δηλώσει ότι δεν το άντεχε. Και έχει πει ότι σε εποχές όπου οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι ξεροσταλιάζουν γιατί μένουν απλήρωτοι είναι καλό οι παρουσιαστές να πάρουν λιγότερα. Εξάλλου, δεν ανακάλυψαν οι άνθρωποι της τηλεόρασης την πενικιλίνη, έχει υποστηρίξει, για να αμείβονται με τέτοιους μισθούς.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».