Για αύριο προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά ενώ αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν
βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν
και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στα
γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Για αύριο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος προβλέπεται στα νησιά των Κυκλάδων και στην Κρήτη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στην Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία ως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βορειότερα νησιά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία ως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.