Ένας λέβητας πετρελαίου εξερράγη σε σπίτι στη Λίμνη Ευβοίας, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του ιδιοκτήτη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.
Ο λέβητας βρισκόταν στον χώρο του υπογείου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες υπήρξε έκρηξη, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο eviathema.gr. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συγκεκριμένα 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες, στελέχη του ΑΤ Λίμνης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παράσχουν βοήθεια και να διασφαλίσουν την περιοχή.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η φωτιά που προκλήθηκε περιορίστηκε άμεσα ενώ διερευνώνται τα αίτια της έκρηξης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.