Τον 13ο όροφο του μεγάρου του ΟΤΕ, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, έχουν καταλάβει εδώ και λίγη ώρα συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΟΜΕ ΟΤΕ, κκ. Π. Κούτρας και Α. Μπιρμπιλής, εμφανίστηκαν, στο γραφείο του προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ απαιτώντας άμεσα συνάντηση για θέματα της ΣΣΕ.
Παρόλα αυτά, μία τέτοια συνάντηση ήταν αδύνατη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου του ΟΤΕ ο οποίος βρισκόταν σε συνάντηση έξω από το κτίριο.

Στη συνέχεια, η αντίδραση του προεδρείου της ΟΜΕ ΟΤΕ ήταν να καταλάβει τη Γ’ πτέρυγα του 13ου ορόφου του όπου βρίσκεται το γραφείο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΟΤΕ ξεκαθαρίζει πως:
– δεν έχει αρνηθεί ποτέ το διάλογο. Αντιθέτως τον επιδιώκει. Πρόσφατα, άλλωστε, στις 26/1, έδωσε τη δυνατότητα στο προεδρείο της ΟΜΕ ΟΤΕ να εκθέσει τις απόψεις της στο Δ.Σ. της εταιρείας. Εξάλλου, δεν ήταν η Διοίκηση που αποχώρησε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
-τέτοιου είδους συμπεριφορές και κινήσεις εντυπωσιασμού από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων δε βοηθούν σε τίποτα στην εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης.
-διάλογος δε μπορεί να γίνεται με όρους βίας και αναχρονιστικές μεθόδους
– είναι έτοιμη να συζητήσει με το προεδρείο της ΟΜΕ ΟΤΕ σε συνάντηση που θα οριστεί σε κοινά αποδεκτή μέρα και ώρα.