Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος οδηγός, που παρέσυρε το ζευγάρι, είχε εντοπιστεί άλλες πέντε φορές να οδηγεί μεθυσμένος. Ο γιος μιας 77χρονης γυναίκας, την οποία είχε παρασύρει ο 46χρονος το 2020, περιγράφει στον ΑΝΤ1 την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο οδηγός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ζητούσε και τα ρέστα».

«Εκείνη τη μέρα ζητούσε και τα ρέστα, ότι τάχα φταίει η γυναίκα που περνούσε από τη διάβαση, ότι δεν έχει προτεραιότητα… Πουλούσε τρέλα, σαν να βρισκόταν σε άλλο κόσμο. Και μετά κατάλαβα, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι ήταν υπό την επήρεια και λέω “αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει πάλι να κάνει το ίδιο, σκοτώνει κόσμο”», λέει ο γιος της 77χρονης.

«Σκέφτηκα τη μητέρα μου, σκέφτηκα τους ανθρώπους αυτούς, που έχουν χάσει το παιδάκι τους…. Να γίνουν καλά, να έχουν γρήγορη ανάρρωση», προσθέτει.

Τέσσερα χρόνια μετά, η γυναίκα, 81 ετών πλέον, συνεχίζει να ταλαιπωρείται σωματικά και ψυχολογικά από το τροχαίο που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

«Τα πλευρά της σπάσανε και ακόμα παλεύει να αντιμετωπίσει τα τραύματά της», λέει στον ΑΝΤ1 ο γιος της ηλικιωμένης.