Μετά από πολύωρη ανάκριση, η αδελφή του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με μαχαιριές φέρεται να ομολόγησε την ενοχή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε από έναν ασήμαντο καυγά.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε πως το θύμα έφερε θανατηφόρο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να δήλωσε ότι δολοφόνησε τον αδελφό της μετά από καυγά για ένα ποτήρι νερό. «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε, και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», είπε στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Τα δύο αδέλφια φέρονται να αντιμετώπιζαν νοητική στέρηση. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε: «Όλοι την ξέραμε, όλοι της μιλούσαμε, την χαιρετούσαμε. Ποτέ δεν είχε δείξει κάποια περίεργη συμπεριφορά».

Αρχικά, η αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Κοινωνικός λειτουργός επισκέφθηκε το διαμέρισμα στην οδό Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, όπου διαπίστωσε πως ο άνδρας ήταν νεκρός. Στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ, και οι διασώστες παρατήρησαν το τραύμα στην κοιλιά του θύματος, ειδοποιώντας την αστυνομία.

Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μαχαίρια που βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα. Θα ληφθεί δείγμα από τα νύχια της αδελφής για πιθανό γενετικό υλικό, λόγω των δυσκολιών στην επικοινωνία μαζί της.

Γείτονας ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια ζούσαν με τους γονείς τους μέχρι που έφυγαν από τη ζωή. «Ζούσανε με τη μαμά και τον μπαμπά, μέχρι που έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά και ο μπαμπάς. Μείνανε μόνα τους. Κάπου-κάπου ερχόταν μια θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό. Δεν ξέρω, δούλευαν στο δήμο και στη Λαϊκή ο νεαρός».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε βγει από το νοσοκομείο την Πέμπτη και επέστρεψε στο σπίτι. Ένας καυγάς ανάμεσα στα αδέλφια φαίνεται να οδήγησε στο τραγικό συμβάν.