Τη δική του μάχη δίνει στη ΜΕΘ το ζευγάρι που παρασύρθηκε μέρα μεσημέρι μαζί με το 2χρονο αγοράκι του από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο γονείς είναι διασωληνωμένοι, ενώ η μητέρα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 11/9, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε νεαρό ζευγάρι και το 2χρονο αγοράκι τους
Το άτυχο ζευγάρι

Σε καλή κατάσταση το 2χρονο αγόρι

Ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρώς, ενώ το 2χρονο παιδάκι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρισκόταν για διακοπές στη χώρα μας.

Η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 12/9 η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο γιος της βρισκόταν στην παραλία όταν τον πήρε τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε τι έχει συμβεί. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε, λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.