Μήνυμα στους κατοίκους της Ανατολικής Μακεδονίας από το 112 στάλθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ενημερώνοντας τους πολίτες για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή εξαιτίας της κακοκαιρίας «Αtena». Το σκηνικό του καιρού αλλάζει με την Πολιτική Προστασία να ενημερώνει τους κατοίκους των περιοχών που ο καιρός θα αλλάξει επικίνδυνα.

Μήνυμα και στην Ξάνθη

Το 112 ήχησε και στα κινητά των κατοίκων της Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας 10/9, ενημερώνοντας τους πολίτες για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που πρόκειται να πλήξουν την περιοχή από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με την κακοκαιρία Atena να κάνει την εμφάνισή της.

Όπως μεταδίδει το xanthinea, Το μήνυμα αναφέρει πως αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης και ζητείται από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, τα σχολεία στην Ξάνθη – όπως και σε όλη την Περιφέρεια – θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και ο καθιερωμένος αγιασμός με το πρώτο κουδούνι θα γίνουν την Πέμπτη.