Στην Κέρκυρα, ένας 18χρονος Ιταλός τουρίστας χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν υπάλληλο κούριερ και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε, προσπαθώντας να διαφύγει από το νησί.

Ο νεαρός οδηγός, βιαστικός να προλάβει το πλοίο, επιδόθηκε σε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υψηλή ταχύτητα. Σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει τα προπορευόμενα οχήματα και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας τον οδηγό, ο οποίος ήταν υπάλληλος κούριερ. Ευτυχώς, ο τραυματισμός του μοτοσικλετιστή δεν ήταν σοβαρός.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Αντί να σταματήσει και να παράσχει βοήθεια, ο Ιταλός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, λίγο αργότερα, προσπάθησε να φύγει από το νησί επιβιβαζόμενος σε ένα ferry boat, όπου οι αρχές τον περίμεναν και τον συνέλαβαν. Κατηγορείται για παράνομη προσπέραση, επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη θύματος. Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου, ενώ άλλοι οδηγοί και περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν στο σημείο του ατυχήματος.

Ο 18χρονος Ιταλός πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του.