Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του αμερικανού τουρίστα που εξαφανίστηκε στην Αμοργό να έχουν σταματήσει, η σύντροφός του, ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειές της.

Όπως αναφέρει η Debbie Leshane σε ανάρτησή της στο Facebook, ο 59χρονος τελικά δεν ακολούθησε το μονοπάτι στο οποίο τον αναζητούσαν οι Αρχές. Η Debbie συνομίλησε με το ζευγάρι που τον είδε για τελευταία φορά και από τη συνάντησή τους προέκυψαν νέα στοιχεία, που ίσως είναι ικανά να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

«Είχα μια συζήτηση με το ζευγάρι που είδε και μίλησε με τον Albert στην πεζοπορία του περίπου στις 10:50 π.μ. Μου είπαν ότι ο Albert δεν ήθελε να πάει στη Χώρα, ήθελε να ταξιδέψει στο μονοπάτι 8 για τα Κατάπολα. Αυτό είναι το μονοπάτι στο οποίο πίστευα ότι κινήθηκε ο Albert, αλλά το ζευγάρι είπε ότι εκείνος έστριψε αριστερά προς τη Χώρα, αναζητώντας το μονοπάτι 8 και αυτό μετέφεραν στις Αρχές», γράφει η Debbie Leshane στην ανάρτησή της. «Αργότερα έμαθαν ότι ο Άλμπερτ θα μπορούσε να βγει στο μονοπάτι 8 μέσω ένας χωματόδρομου στα δεξιά του, που έκανε ζιγκ ζαγκ, στον δρόμο όπου κατευθύνθηκε».

Όπως της ανέφερε το ζευγάρι, ο 59χρονος δεν φαινόταν ταλαιπωρημένος, ενώ ήταν εξοπλισμένος και με νερό, καθώς υπήρχε έντονη ζέστη τις ημέρες εκείνες.

Δείτε την ανάρτησή της