«Ακούγαμε φωνές ανθρώπων να ουρλιάζουν. Πρέπει να ήταν περαστικοί που φώναζαν στα αυτοκίνητα να σταματήσουν» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στη λεωφόρο Αθηνών, όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 17χρονο κορίτσι.

«Ήταν ένας τρομακτικός θόρυβος, ένα μπαμ που ακούσαμε, νομίζαμε ότι ήταν τρακάρισμα. Δεν πιστεύαμε ότι ήταν ο ήχος που έκανε το αυτοκίνητο χτυπώντας την κοπέλα. Ακούγαμε φωνές ανθρώπων να ουρλιάζουν. Πρέπει να ήταν περαστικοί που φώναζαν στα αυτοκίνητα να σταματήσουν», είπε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Το 17χρονο κορίτσι έμεινε αιμόφυρτο στην άσφαλτο με άλλα οχήματα να περνούν από δίπλα του αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος χρίζει άμεσης βοήθειας. Ο οδηγός ενός σκουρόχρωμου οχήματος, μάλιστα, σταματά μπροστά στην κοπέλα για μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως μετά κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό επιδεικτικά την προσπερνά.

Ο χρόνος περνάει βασανιστικά για τη 17χρονη, που φαίνεται κάποια στιγμή να προσπαθεί και η ίδια να κινηθεί, αναζητώντας κάποια βοήθεια.

Περνούν 4 ολόκληρα λεπτά έως ότου περαστικοί βγουν στο δρόμο για να ανακόψουν την κυκλοφορία και ακολούθως ένα όχημα να σταματήσει κοντά, για να μην περάσει κι άλλος ασυνείδητος οδηγός και τη χτυπήσει.

Πεζός που τη βλέπει από το πεζοδρόμιο πλησιάζει και σε σοκ τρέχει για να καλέσει σε βοήθεια.

Κάτοικοι και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού παραμένουν σε σοκ, τόσο για το γεγονός ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το 17χρονο κορίτσι όσο και για το ότι οι υπόλοιποι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο κοιτούσαν το σώμα της και κανείς δεν σταματούσε.

Ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την κοπέλα παραμένει ασύλληπτος.