Σε αφαίρεση τμήματος πνεύμονα μιας 19χρονης προχώρησαν γιατροί στην Κρήτη, καθώς η κοπέλα ενεπλάκη σε τροχαίο, με το αμάξι να εκτρέπεται της πορείας του και να πέφτει πάνω σε δέντρο.

Του ανταποκριτή μας στην Κρήτη flashnews.gr

Πρόκειται για μια 19χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία. Η νεαρή οδηγούσε μόνη της, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και έπεσε από ύψος πάνω σε δέντρο. Δυστυχώς, κατά την πρόσκρουση ένα κλαδί από το δέντρο τρύπησε τον πνεύμονά της.

Η κοπέλα, μετά τον απεγκλωβισμό της από τους πυροσβέστες της Π.Υ Χανίων και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, εισήχθη στο χειρουργείο και υπεβλήθη μέχρι τις 8.00 το πρωί σε πολύ σοβαρή θωρακοχειρουργική επέμβαση κατά την οποία της αφαιρέθηκε τμήμα του πνεύμονα.

Επιπλέον, υπέστη από το τροχαίο σοβαρά κατάγματα και στα δύο πόδια. Για το πρώτο κάταγμα χειρουργήθηκε, ενώ για το δεύτερο θα χειρουργηθεί αργότερα, καθώς κρίθηκε πρώτα απαραίτητο να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της και να τεθεί υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του πνεύμονά της.

Ακολουθούν φωτογραφίες: