Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο συγγραφέας κατήγγειλε ότι «ανώνυμοι, ψευδώνυμοι και λίγοι επώνυμοι, τον απειλούν με μηνύσεις και ξυλοδαρμό», μετά την πρωινή on air έκρηξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.

«Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το πρωί, μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή του Alpha, απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση, θα με τσακίσουν στο ξύλο, θα με ανασκολοπήσουν κ.ο.κ. Δεν φοβάμαι να καθίσω στο σκαμνί: Είμαι βέβαιος πως θα καθίσω κατηγορούμενος και θα σηκωθώ κατήγορος. Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά, φίλοι μου, όπως θα έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ, δεν δίνω δεκάρα. Ευχαριστώ», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το…

Posted by Petros Tatsopoulos on Monday, May 27, 2024

Δεν μπορούμε να λέμε μ@λ@κιες – Η on air ένταση

Η ένταση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/5) στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τον Πέτρο Τατσόπουλο να ξεσπά εναντίον του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη, ακούγοντας για άλλη μια φορά τα «πιστεύω» του και τα λεγόμενά του στον τηλεοπτικό αέρα.

«Επειδή είμαστε σε ορθόδοξη χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς;» ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος πριν αποχωρήσει,

Κατερίνα Καινούργιου: Βοήθειά μας. Κύριε Τατσόπουλε! Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμά σας. Με τον κύριο Τατσόπουλο, ξαναλέω, είναι ευγενέστατος, δεν έχουμε τίποτα, όλες τις απόψεις ακούμε, αλλά τώρα…

Πέτρος Τατσόπουλος: Είναι τρέλα, είναι τρέλα.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι τρέλα κι εγώ τα ίδια πιστεύω, μαζί και τόσοι τηλεθεατές.

Πέτρος Τατσόπουλος: Τους καθοδηγείτε όμως, αυτός ο απατεώνας που ζει από τις απάτες, από απάτες ζει.

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι βαριές κατηγορίες. Ανδρέα Καραγιάννη, ευχαριστώ για την ψυχραιμία.

https://www.youtube.com/watch?v=D2t5ya5Ia6U