Υλικά
- 400 γραμμάρια κρέμα τυριού
- 6 ζελατίνες
- 250 γραμμάρια ζάχαρη
- 50 γραμμάρια γιαούρτι
- 800 γραμμάρια σαντιγί 35%
- ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
- 10 γραμμάρια Ρούμι
- 300 γραμμάρια μπισκότα ολικής άλεσης
- 300 γραμμάρια φράουλες
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το χυμό από το πορτοκάλι . Όταν ζεσταθεί αρκετά, χωρίς να βράσει, το αποσύρουμε και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει στραγγίζοντας τες καλά. Αφού λιώσουν καλά οι ζελατίνες, τις ρίχνουμε στο μίγμα με την κρέμα τυριού και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Τελειώνουμε ρίχνοντας σταδιακά την σαντιγί ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις.
- Σε μία φόρμα για τούρτες τρίβουμε μπισκότα της αρεσκείας μας, κατά προτίμηση ολικής άλεσης, ραντίζουμε με ρούμι και απλώνουμε το μίγμα που μόλις φτιάξαμε. Τελειώνουμε το cheesecake καλύπτοντάς το με φέτες από φρέσκιες φράουλες.